Januar 2018: Kristian Rytter A/S bortkørsel af 200.000 ton jord fra NAU hospitalsbyggeri til Kemira grunden i Nørresundby.

 


 

Oktober 2017: Kristian Rytter A/S kørte sit første læs flis til Brønderslev Forsyning, her ankommer vores flisvogn til aflevering.

 

    

    
 

Her kan ses de store mængder flis, som bliver afleveret med blot én flisvogn.

 

 


 

Oktober: JJ Grus' grusgrav i Korup fik besøg af Specialklassen fra Hostruphøj skole. Børnene havde en spændende dag i selskab med store maskiner og store mængder sand og grus. Vi var heldige med at besøget var så givende for eleverne, at de i de kommende dage, stadig talte om deres tur. Det er vi i Kristian Rytter koncernen rigtig glade for, og takker for denne gangs tur.

 

    
 

    

 

 


 

Oktober 2017: D. 4 fik Kristian Rytter A/S besøg af Svenstrup Folkeskoles 7-8 klasse, hvor eleverne fik mulighed for at se, hvad der er af muligheder i lokallivet, og eventuelt som inspiration til det videre liv efter skole og hvad en vognmand i Svenstrup, har af køretøjer. 
 

      

   

   

   

 

 


 

August 2017: D. 19 afholdte Volvo Danmarksmesterskabet i ECO Operator. Det var en flot dag med mange deltagende, maskiner og teknisk snilde. I løbet af mesterskabet blev de deltagende udfordret over tre omgange, hvor deres præcision blev sat på prøve.

 

I første udfordring skulle deltagerne opsamle golfbolde, og guide dem igennem et meget lille hul i en træstamme.

 

 

Anden udfordring bød på ét forsøg på at grabbe 2.5 ton knust asfalt, her var øjemål uhyre vigtig, da der blev tillagt mere tid, jo længere fra målet man kom.

 

Den tredje udfordring krævede især en rolig hånd, da de skulle manøvrere en metal genstand imellem to løstsiddende småbjælker, på hver af tre forhindringer, hvor de i stigende grad lå tættere på hinanden.

 

 

Sluttelig skulle deltagerne stable tønder på tid, med fare for diskvalifikation, hvis en tønde røg udenfor det afmærkede område.

 

 

JJ Grus A/S’s Mark Overgaard vandt mesterskabet på flot manér, og havde i alle fire discipliner den hurtigste tid. Vi er her meget stolte over præstationen og ønsker Mark tillykke med den flotte titel som Danmarksmester.

 

I uge 42 drager Mark til Alicante for at deltage i den Europæiske finale, hvilket vi selvfølgelig tror på en sejr til Danmark. Atter engang tillykke med titlen til Mark Overgaard.

 

 


Juli 2017: Kristian Rytter A/S datterselskab JJ Grus A/S har pr. 3. juli 2017 udvidet antallet af grusgrave fra 4 til 5, da Grønbæk grusgrav beliggende ved Ans er blevet en del af virksomheden. Leverancer fra Grønbæk startede allerrede den 4. juli. Silkeborg by og området generelt er i en rivende udvikling udtaler salgschef Kenny Jensen. Med udvidelsen har JJ Grus A/S bedre mulighed for at servicere kunderne i området. Se priser og analyser på JJ Grus A/S hjemmeside - klik her

 


Juli 2017: Kristian Rytter A/S leverer flis til Stigsborg camping etableret i forbindelse DGI landsstævne 2017.

 Juni 2017: Be-low A/S, Jysk Jordhåndtering A/S og JJ Grus A/S har nu fået sine egne hjemmesider.
 


Marts 2017: Be-low A/S deltog den 29-30. marts med en stand på ejendomsmessen i Bella Centeret København med stor succes. Se vores Messe hjemmeside her
  Januar 2017: JJ Grus A/S en virksomhed i Kristian Rytter Koncernen har indkøbt en Naturstensknuser til Korup Grusgrav, som kan knuse sten med en diameter helt op til 150 mm. Maskinen har en kapacitet på ca. 165 tons i timen. Det knuste materiale anvendes primært til stabilgrus produktion.
  


2017: Ejendomsselskabet KWR-ejendomme A/S er påbegyndt udstykning af 75.000 m2 erhverv ved Hobrovej i Svenstrup Syd. Heraf er 20.000 m2 reserveret Kristian Rytter A/S til fortsat udvikling. En stor del af de 55.000 m2 er reserveret virksomheder, som ønsker en særdeles attraktiv og bynær beliggenhed med kun 300 m til afkørsel 29 på motorvej E45.
 


 Juni 2016: Miljøvagten fra Kristian Rytter A/S renser op efter en væltet marksprøjte ved Willestrup Å

 


Marts 2016: Samarbejdet mellem Møller & Grønborg A/S og Be-Low A/S resulterer i en række spændende tiltag indenfor miljørigtig affaldshåndtering. Læs mere om nogle af de nye modeller her...

 


Så ruller vores nye blokvogn og maskintransport! Vores største blokvogn er opkaldt efter den gæve galler Obelix. Han faldt i gryden med trylledrik som spæd, og blev dermed sikret kæmpekræfter hele livet. Læs mere her
 


 

 Den 23. oktober holdt vi Åbent Hus i vores nybyggede kontor- og værkstedsbygning.
En lang række kunder, forretningsforbindelser og venner besøgte os i den anledning på Jellingvej og gjorde dagen til en hyggelig og nærværende begivenhed. Vi takker varmt for jeres opmærksomhed og interesse for vores virksomhed - og vi glæder os til et rigtig godt samarbejde fremover!

 

The Tall Ships Races 2015 i Aalborg - Kristian Rytter A/S er på pletten med det unikke affaldssystem fra Luowia - til glæde for tusindvis af brave søfolk og glade gæster!
 
 Juni 2015 - Molok får konkurrence i Danmark: Jukka Blom fra Luowia - flankeret af salgskonsulent Karsten Larsen (tv) og direktør Kristian Rytter (th) - på besøg hos Kristian Rytter A/S, som forhandler og distribuerer de populære affaldssystemer fra Luowia Finncont. Læs mere her

 Kristian Rytter A/S udvider maskinparken med et stærkt team: 2 stk. VOLVO T40 dumpere med en Hitachi 47 ton gravemaskine..! Velegnet til opgaver, hvor der VIRKELIG skal flyttes materiale. Ring 9838 5880 for et godt tilbud!
 

 


 


 

 


 

Oktober 2014: KR Grus A/S etablerer ny grusgrav i Korup

 


 

 

Kristian Rytter A/S i Svenstrup har pr. 1. september overtaget Nordjyllands største blokvogn fra Chr. Guldhammer Jensen A/S i Brovst. Med overdragelsen slutter en epoke hos den kendte transportvirksomhed:

 

     - Vi må erkende, at netop arbejdet med store og tunge maskintransporter kræver absolutte specialister og store investeringer, siger direktør Rise Guldhammer, som derfor har valgt at fokusere

 

på virksomhedens øvrige stærke sider fremadrettet.
- Vi er samtidig glade for, at det netop er Kristian Rytter A/S der overtager vores store blokvogn - for her findes de kompetencer og det høje serviceniveau, som kunderne fremover vil få fordel af. Vores hidtidige kunder i tunge maskintransporter er således stadig godt kørende, og de er sikret professionel rådgivning allerede fra starten hos den nye operatør, siger en tilfreds Rise Guldhammer.

 

 

Hos Kristian Rytter A/S betyder overdragelsen, at afdelingen for tunge transporter bliver styrket:
     - Vi har nu en kapacitet på op til 105 tons nyttelast, når det gælder blokvogne, fortæller Kristian Rytter. Den ”nye” blokvogn gør virksomhedens vognprogram komplet, og der er ingen tvivl om, at udvidelsen vil gøre os endnu stærkere - og mere konkurrencedygtige indenfor tunge transporter, slutter Kristian Rytter.

 


 

 

Tak for denne gang!

Golfturneringen "Made in Denmark" blev en stor succes for arrangører, spillere og de mange tilskuere. Kristian Rytter A/S sikrede god tilkørsel for tusindvis af biler på P-pladserne ved det smukke Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten.

 


 

 

 

Kristian Rytter A/S opførte en bro i forbindelse med renovering og indvielse af den "ny" Nysumbane, juni 2014