”- vi arbejder bedst i terrænhøjde -

og nedefter..!”


Kristian Rytter A/S er den gode blanding af iværksætterens vildskab og fagmandens kølige overblik. Virksomheden blev etableret i 1996 af lastvognsmekaniker Kristian Rytter, og den har siden starten udviklet sig med innovation, tillid og kvalitet som nøgleord.

 

Hos Kristian Rytter A/S ønsker vi at levere hele løsninger, som er 100% tilpasset kundens behov og forventninger. Det har betydet, at medarbejderne har opnået en lang række kompetencer og erfaringer, man ikke finder mange andre steder.

Kristian Rytter A/S er kort og godt dygtige fagfolk med det rigtige grej. Vores materiel og kørende enheder er branchens mest moderne, og vi anvender markedets bedste teknologi. Det styrker virksomheden operationelt, og gør os samtidig konkurrencedygtige på en række forretningsområder.

 

Kristian Rytter A/S er en vækst- og udviklingsorienteret virksomhed med flere end 80 medarbejdere. Vi har højt til loftet, en flad organisation - og vi ønsker at fremstå som en attraktiv og spændende virksomhed for både kunder og medarbejdere. Vi uddanner lærlinge indenfor vores fag, og vi overholder dansk lovgivning, brancheregler og de aftaler vi indgår.

 

Kristian Rytter A/S ejer helt eller delvist en række tilknyttede virksomheder, der kompletterer vores målsætning.
Du kan læse mere her