Kristian Rytter Transport A/S
JJ Grus A/S
Kristian Rytter A/S
Be-low A/S

Kristian Rytter Transport A/S seneste skud på stammen

Juni 2024

Kristian Rytter Transport A/S seneste skud på stammen indenfor den grønne omstilling – nemlig endnu en CWE525 eldrevet bæltekran.

Den er et ideelt valg til komplekse løfteudfordringer og med dens kompakthed er den bygget til besværlige- og trange forhold.

Vi er stolte af at bidrage til bæredygtig udvikling gennem vores investeringer. Vores mål er at fremme en mere miljøvenlig og bæredygtig fremtid.

Selvom vi er mest kendt for vores orange farve, fokuserer vi på at blive mere grønne.

Ny miljø- og salgskonsulent

Marts 2023

Velkommen til Lars Sundbæk Christensen

Lars Sundbæk Christensen er ny miljø- og salgskonsulent hos Kristian Rytter Transport A/S. Lars har masser af erfaring fra alle dele af transportbranchen, og han er specialist i bl.a. miljørigtig og sikker håndtering af affald fra erhverv og byggeri. Kontakt Lars for en uforpligtende snak på 5092 0080 eller send en mail på lch@krt.dk

 

 

 

 

Ny kontordomicil på Brøndborerens Allé

10. oktober 2022

Rejsegilde!

Mandag den 10. oktober holdt vi rejsegilde på vores nye kontordomicil på Brøndborerens Allé i Svenstrup. Vi glæder os til at flytte ind i den flotte bygning, som kommer til at rumme vores administration og en række velfærdsfaciliteter til vores medarbejdere.

Vi siger tak til de mange fremmødte, som vi delte godt til ganen og et par hyggelige timer med 🙂

Ny på holdet hos KRT!

14. september 2022

Velkommen til Lars Wegner

Lars Wegner er ny på holdet hos Kristian Rytter Transport A/S fra den 1. september 2022. Lars har tidligere beskæftiget sig med speciale i logistik og kørselsplanlægning, og her hos KRT får han bl.a. ansvar for vores kranbiler:
– Jeg ser frem til samarbejdet her i virksomheden, hvor jeg har mødt rigtig fine kollegaer med høj faglighed. Der er fart på hver dag, og vi løser spændende opgaver med tempo og kvalitet som nøgleord, siger Lars med et smil!

 

 

 

Vi bruger regnvand fra taget til vask!

18. august 2022

Ny miljøvenlig vaskehal!

Vores nye vaskehal er både tidsbesparende, nem at bruge i hverdagen – og så er den særdeles miljøvenlig: 95% af det vand vi anvender i anlægget kommer nemlig direkte fra regnvand..!

Vi samler regnvandet fra taget på vores nye driftsbygning, og lagrer det i store tanke ved siden af bygningen, hvorefter det ledes gennem et sandfang og biofilteranlæg. Vandet i vasken anvendes under højtryk, som sikrer, at vi kan nøjes med at anvende et minimum af sæbeprodukter. 

Det er smart – og rigtig godt for miljøet!

 

 

Velkommen til en praktisk nabo!

10. maj 2022

Nyt truckanlæg

DCC Energi opfører et helt nyt Shell truck-anlæg i direkte forlængelse af Kristian Rytter Gruppens nye værksted og hovedkontor på Brøndborerens Allé i Svenstrup. Tankanlægget får både diesel, GTL og AdBlue i hanerne og åbner efter planen i løbet af sommeren 2022.

“Med et truckanlæg lige uden for døren, får vi hurtigere og nemmere tanket vores 65 lastbiler, hvilket optimerer den daglige drift betydeligt. Samtidig er vi også med til at give vores kollegaer i lokalområdet en ny tankmulighed tæt ved motorvejen,” siger Kristian Rytter, som her ses (th) sammen med repræsentanter fra DCC Energi, ved det første spadestik til truckanlægget ved det nye domicil i Svenstrup.

 

 

 

Flot fest for medarbejdere med familier!

8. april 2022

Hygge og fest i den nye bygning

Vi indviede vores nye bygning på Brøndborerens Allé med en stor forårsfest for hele personalet med familier. Det blev en glad og munter aften med masser af god mad, hyggeligt samvær med kollegaer – og festlig optræden med Tørfisk, som virkelig gav den gas!

 

 

Vi bruger da pæren!

8. april 2022

Grønnere løsninger

Hos Kristian Rytter bruger vi erfaring, den bedste teknologi og en hel masse omtanke, når vi løser opgaverne. Dét betyder i praksis, at vi anvender præcis de ressourcer, og den indsats, som er nødvendig for at nå i mål.

Færdige løsninger fra vores virksomheder er gennemtænkte, så de giver minimal miljøbelastning og aftryk på naturen. Det er ganske enkelt det smarteste, og så gør det vores løsninger grønnere og mere konkurrencedygtige!

 

 

Brøndborerens Allé – nu med skilte!

28. marts 2022

Nu skilter vi..!

Vores nybygning på Brøndborerens Allé i Svenstrup er nu skiltet mod syd og øst, og det kan ses fra både motorvejen og Hobrovej – med lys i logoet i de mørke timer. Vi glæder os til indflytning i den flotte bygning med masser af faciliteter til bl.a. Kristian Rytter Transport A/S og Be-Low A/S.

 

 

25 nye Euro VI Mercedes lastvogne

23. februar 2022

Kristian Rytter Gruppen opgraderer vognparken med 25 nye Euro VI Mercedes lastvogne.

“For os er det helt afgørende, at vores biler lever op til de værdier, som Kristian Rytter Gruppen står for. Derfor udskifter vi løbende vores vognpark af Mercedes lastvogne til de seneste modeller, der lever op til vores krav om driftsikkerhed, effektivitet samt komfort for vores chauffører” – siger direktør Kristian Rytter.

I virksomheden er der en lang tradition for at benytte Mercedes lastvogne. Den tradition bæres videre med den seneste opgradering af vognparken, hvor nogle af de lastvogne, der har et par år på bagen, udskiftes til topmoderne og effektive Euro VI lastvogne. 

Blandt de mange fordele ved de nye lastvogne er den øgede effektivitet. Et lavere brændstofforbrug er nemlig godt både for økonomien og miljøet. Derudover er de nye Mercedes lastvogne udstyret med et lukket dieselpartikelfilter, der kraftigt reducerer udslip af partikler.

De nye lastvogne, der består af en lang række forskellige modeller, sættes løbende i drift over de næste to år, klar til at levere færdige løsninger
i Kristian Rytter Gruppen.

 

25.000 køreplader sikrer underlaget!

20. februar 2022

Kristian Rytter gruppen råder over mere end 25.000 køreplader i superkvalitet og mange størrelser. Det sikrer et farbart forår for byggeri og anlægsarbejde over hele landet! Ring til Kristian Rytter Transport A/S på 9838 5858 for et uforbindende tilbud på levering og lægning, og læs mere om mål og vægt på www.krt.dk

 

Kristian Rytter
Adm. direktør / ejer
Kristian Rytter Gruppen
kwr@kristianrytter.dk

Peter Stiholt
Økonomidirektør
Kristian Rytter Gruppen
pst@kristianrytter.dk

Michael K Sørensen
Vognmand / medejer
Kristian Rytter Transport A/S
Telefon 9838 5858
michael@krt.dk

Nicolai Rytter
Driftschef / medejer
Kristian Rytter A/S
Telefon 9838 5880
nr@kristianrytter.dk

Kenny Jensen
Driftschef / medejer
JJ Grus A/S
Telefon 7022 2262
kj@kristianrytter.dk

Kristian Overbeck Sørensen
Direktør
Be-low A/S
Telefon 9838 5800
kos@be-low.dk

Bente Struwe
Regnskabschef
Direkte 9636 0286
bente@kristianrytter.dk

Esben Olesen
Ingeniør/miljøteknik
Direkte 3092 6855
eso@kristianrytter.dk

Gitte Hjorth Rytter
Administration
Direkte 9636 0289
gitte@kristianrytter.dk

Hans Henrik D. Thomsen
Administration
Direkte 2929 9201
hht@kristianrytter.dk

Jette Jørgensen
Debitorbogholderi/
Kristian Rytter A/S
Direkte 9636 0284
jette@kristianrytter.dk

Jytte Andersen
Kreditorbogholderi/
Kristian Rytter Gruppen
Direkte 9636 0285
jad@kristianrytter.dk

Martin Dietz
Bogholderi/JJ Grus A/S
Direkte 9636 0287
martin@kristianrytter.dk

Ulla Jacobsen Bergholt
Debitorbogholderi/
Kristian Rytter Transport A/S
Direkte 9636 0290
ulla@krt.dk

 

Peter Dahl Hansen
Økonomimedarbejder
Direkte 9636 0297
pha@kristianrytter.dk

Martin Aagaard Olesen
IT-ansvarlig
Direkte 9636 0299
mo@kristianrytter.dk

Rikke Skjold Pedersen
HR- og lønansvarlig
Direkte 9636 0288
rpe@kristianrytter.dk

Thomas Ditlev Pedersen
Jordboring
Direkte 40500599 (tryk 1)
tpe@kristianrytter.dk

Rene Skaarup Bundgaard
Projektleder i entreprenørafdelingen
Direkte 5092 0098
rbu@kristianrytter.dk

Brøndborerens Alle 13
DK-9230 Svenstrup

Telefon  9838 5880

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse, Skyggebørn og Danske Hospitalsklovne

 

Brøndborerens Alle 13
DK-9230 Svenstrup

Telefon  7022 2262

 

Brøndborerens Alle 13
DK-9230 Svenstrup

Telefon  9838 5858

 

Jellingvej 19
DK-9230 Svenstrup

Telefon  9838 5800