Kristian Rytter Transport A/S
JJ Grus A/S
Kristian Rytter A/S
Be-low A/S

Professionel transport

Kristian Rytter Transport A/S i Kristian Rytter Gruppen er en stærk og løsningsorienteret vognmandsforretning med flere end 60 dygtige chauffører og topmoderne last-, kran- og specialbiler. Hos KRT, som virksomheden kaldes i det daglige, vil du møde topmotiverede medarbejdere på alle vores forretningsområder: Logistik, salg og levering af råstoffer, jordflytning, blokvognstransport, krankørsel og udlejning af containere og køreplader.

Læs mere om dine muligheder hos KRT her

Råstoffer og jordtip

Du finder 16 moderne grusgrave og specialvirksomheden Jysk Jordhåndtering under navnet JJ-Grus A/S i Kristian Rytter Gruppen. Grusgravene er centralt placeret i nord- og midt- og østjylland. Det betyder, at vi hurtigt kan levere råstoffer i høj kvalitet til anlægsarbejder i et stort geografisk område. I praksis giver det samtidig særdeles konkurrencedygtige priser på råstofferne og transporten, og dermed også en mere grøn udnyttelse af ressourcerne.

Læs mere om dine muligheder hos JJ-Grus her

Entreprenør og jordboring

Virksomheden Kristian Rytter A/S i Kristian Rytter Gruppen er certificeret brøndborer, og samtidig miljø- og anlægsspecialisten lige under jordoverfladen. Vi udfører bl.a. undersøgelsesboringer indenfor miljø- og geoteknik over hele landet – primært for kommuner, regioner og rådgivende ingeniørfirmaer. Derudover er vi stærke i stordimensionsboringer op til Ø 1500 mm, og vi udfører en lang række anlægs- og funderingsopgaver i fx spunsarbejde over hele landet.

Læs mere om fordelene hos Kristian Rytter A/S her

Miljørigtig affaldshåndtering

Be-low A/S betyder miljørigtig og kosteffektiv affaldshåndtering. Virksomheden i Kristian Rytter Gruppen udbyder markedets bedste og mest tilgængelige systemer til håndtering af affald og genbrug i byen, ved boliger og virksomheder og i landskabet. Affaldscontainerne fra Be-low kan monteres underjordisk eller direkte på overfladen efter behov, og leveres som 100% kundetilpassede løsninger.

Læs mere om dine muligheder hos Be-low her

Kristian Rytter
Adm. direktør / ejer
Kristian Rytter Gruppen
kwr@kristianrytter.dk

Peter Stiholt
Økonomidirektør
Kristian Rytter Gruppen
pst@kristianrytter.dk

Michael K Sørensen
Vognmand / medejer
Kristian Rytter Transport A/S
Telefon 9838 5858
michael@krt.dk

Nicolai Rytter
Driftschef / medejer
Kristian Rytter A/S
Telefon 9838 5880
nr@kristianrytter.dk

Kenny Jensen
Driftschef / medejer
JJ Grus A/S
Telefon 7022 2262
kj@kristianrytter.dk

Karsten Thier Larsen
Salgs- og servicechef
Be-low A/S
Telefon 9838 5800
ktl@be-low.dk

Jellingvej 19
DK-9230 Svenstrup

Telefon  9838 5880

 

Jellingvej 19
DK-9230 Svenstrup

Telefon  7022 2262

 

Jellingvej 19
DK-9230 Svenstrup

Telefon  9838 5858

 

Jellingvej 19
DK-9230 Svenstrup

Telefon  9838 5800