Kristian Rytter Gruppen

Stordimensionsboringer

Hos Kristian Rytter A/S ønsker vi at levere hele løsninger, som er 100% tilpasset kundens behov og forventninger.
Vores entrepriser spænder over en lang række opgaver, som vi har løst for både små og store kunder med fælles krav: Kvalitet og ordentlighed!
Det har betydet, at vi har opnået en lang række faglige kompetencer og erfaringer – eksempelvis indenfor oprensning af forurenede grunde og arealer.

Kristian Rytter A/S er kort og godt dygtige fagfolk med det rigtige grej og den rigtige indstilling. Vores materiel og kørende enheder er branchens mest moderne, og vi anvender markedets bedste teknologi. Det styrker virksomheden operationelt, og gør os samtidig konkurrencedygtige på en lang række forretningsområder.

Kontakt os på 9838 5880 for et godt tilbud.

 

Geo / miljøboringer

 

Kristian Rytter A/S er certificeret brøndborer og landets største uafhængige udbyder. Vi udfører undersøgelsesboringer indenfor miljø- og geoteknik over hele Danmark – primært for rådgivende ingeniørfirmaer. Kunderne foretager typisk selv det efterfølgende analysearbejde.

Vi tilbyder samtidig stor-dimensionsboringer for entreprenører i forbindelse med en lang række forskellige opgaver. Kristian Rytter A/S råder over topmoderne boreudstyr til opgaverne, og vi udfører alle former for jordboring i Ø 150 – 1500 mm.

Vi sløjfer, afblænder og lukker også eksisterende boringer med efterfølgende registrering og afmelding til myndighederne.

Vi råder over en lang række dedikerede køretøjer, som er udstyret med branchens mest moderne udstyr og teknologi.

Her finder du data på vores borerigge

Kontakt os på 9838 5880 for et godt tilbud.

 

Entreprenør

Kristian Rytter A/S har dygtige og erfarne medarbejdere, der er udrustet med det helt rigtige materiel til sikker oprensning under alle forhold, og vi håndterer forurenet materiale professionelt – naturligvis efter gældende regler og love.

Vi kan derfor imødegå alle slags miljøtekniske udfordringer på og under jordoverfladen.

Kontakt Kristian Rytter A/S for mere information omkring løsning af miljøtekniske opgaver, og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på 9838 5880 for et godt tilbud.

 

Miljøvagt – ring 2538 5880

Miljøvagten hos Kristian Rytter A/S:

Kristian Rytter A/S er en stærk og erfaren partner, når det gælder akutte miljøtekniske udfordringer, udslip og andre uforudsete hændelser i miljøet. Vi er en del af beredskabet i miljøvagten, og vi er klar med både ekspertise og materiel, når uheldet er ude.

Kontakt miljøvagten på tlf.: 2538 5880

 

Spunsarbejde

Kristian Rytter A/S er specialist i alle typer spunsarbejde som eksempelvis københavnerspuns og betonspuns. Vore spunsteams har mange års erfaring i de komplekse udfordringer, som professionel funderingsarbejde byder på, og vi har det rette grej og de nødvendige maskiner til at udføre selv meget store opgaver.

Vi har bl.a. mulighed for at udføre jobs på svært tilgængelige og snævne steder – fx i storbymiljøer – og vi iagttager naturligvis alle miljøtekniske hensyn.

Som specialist i spunsfunderinger udfører vi bl.a.:

Betonspuns og sekantvægge
Københavnerspuns, boret/vibreret
Rørspuns og permapæle
Byggegruber og pressegruber
Understøbninger

Kontakt os for en uddybende orientering og et godt tilbud på 9838 5880

Køreplader og HEB-profiler

Kristian Rytter A/S leverer kørepladeløsninger i alle størrelser og til alle formål. Vi har køreplader til udlejning i mange tykkelser, mål og materialer og har kunden specielle ønsker, skræddersyr vi efter ønske.

Kørepladerne leveres og lægges af landets skrappeste pladefolk – og det kan ses på det færdige resultat.

Køreplader kan anvendes til mange formål og vi rådgiver naturligvis gerne herom – kontakt os for et godt tilbud.

Se her for køreplade typer og dimensioner

Udover køreplader udlejer vi et bredt udvalg af HEB-profiler (160 – 400mm) i høj kvalitet, som kan anvendes til mange formål.

Kontakt os på 9838 5880 for et godt tilbud.

Kristian Rytter
Direktør
kwr@kristianrytter.dk

Nicolai Rytter
Driftschef / medejer
nr@kristianrytter.dk
Direkte 40500599 (tryk 2)

Thomas Ditlev Pedersen
Disponent / jordboring
tpe@kristianrytter.dk
Direkte 40500599 (tryk 1)

Esben

Esben Olesen
Ingeniør, miljøteknik
eso@kristianrytter.dk
Direkte 30926855

Kristian Rytter A/S
Brøndborerens Alle 13
DK-9230 Svenstrup

Telefon  9838 5880

- en virksomhed i
Kristian Rytter Gruppen